Trouwen?

Toen mijn vriend en ik in de eerste jaren van onze relatie zaten, wilde hij wel trouwen, maar ik eigenlijk alleen in het buitenland. Hij wilde dan ook familie erbij en ik het liefst met z’n tweeën. We kochten zeven jaar geleden ons huis en regelden een samenlevingscontract en testamenten. Vanaf dat moment, hoefde het van ons allebei niet.

Sinds ik ziek ben en wij dit samen verwerkt hebben en ons leven hier op aanpassen, wil ik toch graag trouwen. Als dit ons niet stuk heeft gekregen, kunnen we echt heel veel aan samen. Ook met ons dochtertje erbij, zou ik mijn vriend graag man noemen ipv vriend. Wie weet komt het ooit nog zover. Nu blijft het bij dromen en weet ik precies hoe de dag eruit zou moeten zien.

We beginnen de dag met een fotosessie gevolgd door het burgerhuwelijk in het stadhuis van Leidschendam. De twee nummers die erbij horen zijn op dit moment Rollercoaster van Danny Vera en Just Breathe van de Pearl Jam. Misschien wil Ed (Struijlaart) deze wel zingen met begeleiding van zijn gitaar. Dan naar huis om bij te komen en aan het eind van de dag een hele grote receptie in borrelvorm van twee uur voor ongeveer 120 personen en dan nog avondeten met onze beide gezinnen. Het liefst bij de Soete Suikerbol in Pijnacker, want dat is toch wel ons restaurant. Mooi toch om zo’n droom te hebben.

2 gedachten over “Trouwen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *