Glutenvrije Sinterklaasmarkt

Het was weer tijd voor de jaarlijkse glutenvrije sinterklaasmarkt in Leiderdorp. Mijn ouders gingen ook met ons mee. Onze verwachtingen waren erg hoog, doordat er vorig jaar veel extra kraampjes waren. Deze waren er dit jaar bijna niet en ook geen Piet met strooigoed, waarmee we ons dochtertje enthousiast gemaakt hadden. We proefden donuts en kaasbolletjes, die wij allebei kochten. Ik had in de negen jaar die ik glutenvrij eet, nog geen lekkere donut gegeten. Deze smaakte erg goed, al is hij iets droog door het glutenvrije deeg. Het is een diepvriesproduct, dus ik kan er nog zes keer van genieten.

Verder kochten we onze standaard dingen die ook in de webshop te koop zijn, waarmee we een boodschappentas vol hadden. We kregen nog een giftbag van Schar, met koekjes, brood en hun versie van Maltesers. Buiten bestelden mijn vader en ik een portie kibbeling. Het smaakte heerlijk, ook al was het om 11.30 uur wat vroeg hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *