Sinterklaas vieren

Afgelopen zaterdag hadden we al Sinterklaas gevierd bij mijn ouders. Heerlijk om ons dochtertje op zoek te zien gaan naar de cadeautjes die verstopt waren in een grote doos op de logeerkamer. Vol enthousiasme pakte ze de cadeautjes uit. Ditzelfde enthousiasme was er ook op 4 dec toen er hard op de deur gebonst werd en ons dochtertje met mijn schoonmoeder ging kijken wat er aan de hand was. Er stond een hele zak met cadeaus op de mat. Wat een gezelligheid zo met elkaar en ik werd ook flink verwend met badschuim, kaarsjes en een voorleesboek. Op tafel stonden schuimpjes waar ik gek op ben. Mijn schoonmoeder had deze meegenomen, want ik haal ze zelf niet in huis. Dan is binnen een paar dagen het hele zakje leeg.

Op pakjesavond gingen we bij vrienden gourmetten en daarna de cadeautjes uitpakken. Ik kreeg een leuke gedicht met een selfiestick en ook onze kids werden goed verwend. In de auto vertelden we ons dochtertje dat dit de laatste keer was dat ze cadeautjes kreeg en dat Sinterklaas weer terug naar Spanje was. Het was best laat geworden, dus nadat we ons dochtertje op bed gelegd hadden, probeerde ik eerst mijn selfiestick nog uit en ging daarna ook snel slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *