Gezondheidsdip

Ik zeg altijd dat het best goed gaat, maar de laatste dagen heb ik er flink de smoor in. Ik heb veel last van mijn rug op twee plaatsen en word wanhopig van mijn blaasprobleem. Hiervoor ben ik nu onder behandeling bij de bekkenbodemtherapie, maar daardoor let ik er extra op hoe vaak ik aandrang heb om te plassen.

Ook maken deze klachten het uitkijken naar vakanties met een ander matras en niet altijd een wc in de buurt, erg lastig. Vakanties zijn altijd ‘mijn ding’ geweest. Zodra de laatste vakantie in zicht is, begin ik al met plannen maken voor een nieuwe vakantie. Ik zou graag voordat ons dochtertje leerplichtig is een rondreis maken in Zuid Afrika, maar betwijfel of het haalbaar is qua energie en daarbij horend lage reistempo. Dit maakt mij eventjes verdrietig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *