Nieuwe adressen uitproberen

We gingen altijd naar Monkey Town in Bleiswijk, maar nadat het hier de vorige keer echt koud was, besloten we een andere locatie te proberen. We gingen naar Delft. Het was even zoeken voordat we de trampolines gevonden hadden, maar die waren erg netjes. Verder hadden ze een heel leuk peuter gedeelte waar ons dochtertje heerlijk kon klauteren. Na twee uurtjes werd zij moe en ik had ook wel genoeg geluid te verduren gehad. We lunchten makkelijk bij de Mc Donalds, zodat we thuis direct naar bed konden.

’s Avonds had ik met een vrienden afgesproken bij O Pazzo in Rotterdam. Hier serveren ze ook glutenvrije pizza. Na het sluiten van Woodstone in Zoetermeer waar we altijd pizza gingen eten, was ik dringend op zoek naar een nieuw adres. We kletsten heerlijk bij met een wijntje en de pizza was erg lekker. Eigenlijk had ik al genoeg gegeten, maar toen de ober vertelde dat er ook glutenvrije tiramisu was, ging ik overstag. Heerlijk om dat weer een keer te eten. Hierna was mijn energie op en gingen we richting huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *