Vakantie Scherpenzeel

Mijn ouders zouden vanaf Hemelvaart t/m Pinksteren gaan kamperen, maar het was begin mei nog niet bekend of dit door kon gaan. Ik adviseerde hen om in een huisje te gaan. We zochten naar een mooie aanbieding en deze vonden we bij Bungalows.nl. Twee weken op Landgoed Ruwinkel met 50% korting. Mijn ouders wilden maar 10 dagen, dus stelden wij voor het huisje te delen met overlap van het weekend. Dit vonden we allemaal een goed idee, dus het huisje werd geboekt. Ik had nog telefonisch contact gezocht met het park of een samengesteld gezin geaccepteerd werd. Dit was mogelijk tot onze verbazing.

Toen we ons aanmelden bij de receptie, gaf het toch problemen dat we niet op hetzelfde adres woonden. Ik gaf aan dat ik daar speciaal voor gebeld had en noemde de naam van de medewerkster. De receptioniste legde het probleem uit, maar ging gelukkig toch akkoord, omdat de regeling per 1 juni vervalt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *