Oma bezoeken

Nu al mijn verkoudsklachten al een week weg zijn, durf ik eindelijk weer bij mijn oma op bezoek te gaan. We stuurden tekeningen, kaarten, foto’s en belden haar op om toch contact te houden. Ik was blij dat ik weer naar haar toe kon. Ik stapte op mijn fiets, maar bedacht mij dat ik nog graag een plant of bloemen mee wilde nemen. Energie om een winkel in te gaan had ik niet, maar ik bedacht dat er op dorp op vrijdag een bloemenkraam stond. Hier kocht ik een mooie gemengde bos bloemen voor mijn oma en pioenrozen voor ons. Mijn oma was heel blij mij weer te zien en blij verrast door de bloemen. Na anderhalf uur kletsen was het weer tijd om naar huis te gaan en bij te komen op de bank. Ik hoop snel weer te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *