Veel te doen

Wat een drukte in mijn hoofd deze week. Ik wil alles weer gelijk gewassen en opgeruimd hebben. Er staan weer gezellige afspraken in de agenda, waar ik naar uitkijk om mijn vriendinnen etc. weer te zien.

Door mijn drukke hoofd, lukt het me de eerste dagen thuis niet om ’s middags in slaap te vallen, waardoor de middag en avond extra pittig zijn. Ook heb ik nu meer last van de warmte, doordat deze nog in huis hangt. Gelukkig is de buitentemperatuur laag, waardoor het binnen steeds een halve graad koeler wordt.

Toch is het heerlijk om weer thuis te zijn. Ons dochtertje gaat deze week twee dagen naar de opvang. Op de eerste dag verruilden we haar ledikant voor een groot bed. Best een klus, maar het eindresultaat is erg gaaf. Er heeft zich een koper gemeld voor het ledikant en de commode, waardoor alles snel weer weg is. Wat worden kleine meisjes groot. Over een maand wordt ze drie.

Op vrijdag ging ik, na het wegbrengen van ons dochtertje naar de opvang, naar mijn vriendin in Zevenhuizen. Daar eerst bijgekomen op de bank voordat we naar de Intratuin gingen. Ik had nog wat vaste planten nodig, maar wilde persé de fijnstraal. Op internet stond dat ze beperkt op voorraad zijn, maar in de winkel konden we ze niet vinden. De medewerker die we aanspraken, had geen idee welke plant we bedoelden. Ook de andere twee vaste plantensoorten waren niet te vinden. Wat een teleurstelling. Tijd om weer verder bij te kletsen op de bank. Om 12 uur ging ik richting huis.

Vanuit de auto belde ik naar tuincentrum de Driesprong of ze daar de planten wel hebben. Ze hadden ze op voorraad, dus ik besloot hier nog even langs te gaan. Het kostte wat meer tijd dan verwacht, maar nu was ik toch met planten thuis. Mijn vriend hielp met uitladen en maakte mijn lunch, want ik was over mijn grens gegaan. Gauw naar bed om op te laden en de rest van de dag rustig aan te doen.

3 gedachten over “Veel te doen

 1. Jessica schreef:

  Wat fijn dat je toch de fijnstraal gevonden hebt!!!
  Hoop dat je niet teveel over je grens heen bent gegaan en goed hebt kunnen bijkomen!!!

  Veel liefs!!!!!

  • Simone schreef:

   Hi Jessica,
   Natuurlijk was ik wel over mijn grens heen gegaan, maar dat kwam omdat ik zo eigenwijs was om de plantjes toch nog te halen, terwijl ik al moe was. Maar als ik iets in mijn hoofd heb, kan ik het moeilijk loslaten. Ps ze staan erg leuk.

   Liefs

   • Jessica schreef:

    Ook wel weer fijn achteraf dat je ze wel gevonden hebt en hier niet opnieuw voor op uit hoefde te gaan.
    En dat ze erg leuk staan is nog een extra troost☺️.

    Ik snap je helemaal hoor!!!

    Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *