Losse eindjes regelen

Wat een hoop regeldingen deze week. Bij de meeste had ik al een keer contact gezocht, maar was er nog geen afspraak gepland.

Het eerste belletje was naar het ziekenhuis. Op 11 september had ik al gebeld, maar ik had nog geen afspraak ontvangen. De assistente zou het nogmaals bij de neuroloog onder de aandacht brengen.

De tweede was een appje naar de plantenverzorger van mijn oude werk. Hij komt eens in de twee jaar om onze grote planten weer mooi in model te brengen. In het begin zíjn ze weer wat kaal, maar na een tijdje worden ze weer zo mooi. Hij was toevallig vandaag in de buurt en kon direct al komen. Superfijn, want eentje was zo hoog geworden, dat we bang waren dat hij om zou vallen.

De derde was met de glazenwasser. Ik zat al sinds januari op een specificatie te wachten en had inmiddels de glazenwasser al 4x aangesproken. Afgelopen weekend een appje gestuurd naar de ‘hoge baas’ en direct belde de glazenwasser om langs te komen. Wat mij betreft, mocht hij de specificatie ook appen. We hoefden de periode waarover we discussie hadden niet te betalen en kregen de rekening voor feb tm aug. Hoppa, ook weer afgehandeld.

De vierde wil nog niet lukken. In oktober 2019 had de schilder onze kozijnen op de eerste verdieping geschilderd. Nu was er vogelpoep door de lak heen gebrand en ook zaten twee scheurtjes in de rand. Dit kan echt niet binnen één jaar en ik las op de site van de schilder dat ze twee jaar garantie geven. Ik had vorige week onze klacht kenbaar gemaakt via de app, maar nog steeds geen reactie. Nogmaals een appje gestuurd.

Als het lukt om dingen goed te regelen en af te ronden, geeft het best veel voldoening, maar ik raak wel eens geïrriteerd als ik geen reactie krijg. Zo zitten we nog steeds te wachten op uitbetaling van de kinderopvang van de periode dat ze dicht waren vanwege Corona. Voor ons gaat dat via de gemeente en zij doen er zo lang over. Degene die via de belastingdienst uitbetaald kregen, hebben het bedrag de eerste week van juli al ontvangen. Ik ben inmiddels de tel kwijt geraakt, hoe vaak ik hierover al gebeld en gemaild heb. Het gaat om een aardig bedrag, dus het is zeker de moeite om daarvoor mijn best te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *