Corona shoppen

Sinds de Corona-uitbraak was ik niet verder gekomen dan Berkel en Bergschenhoek met winkelen. Ik wilde weer eens naar een winkelstraat en koos voor Zoetermeer. Ik vroeg mijn moeder om mee te gaan. We gingen op vrijdag gelijk om 9.30 uur. Het ging best goed, al was het soms wat lastig om uit een winkel te komen, omdat veel mensen direct voor de ingang langslopen. Zij willen zo ver mogelijk bij tegemoet komende mensen en de scheidingslijn vandaan blijven. Ik kocht een shirtje bij Esprit en voor ons dochtertje nog een pyama. Eigenlijk wilde ik ook nog een nieuwe spijkerbroek, maar had geen zin/fut om deze te passen.

Het werd snel half twaalf en we besloten ook nog te lunchen bij restaurant Clooney. Zoals altijd bestelde ik een glutenvrije club kip. Heerlijk. Hierna was mijn energie wel op en gingen we naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *