3e verjaardag dochtertje

Deze week was helemaal gericht op de derde verjaardag van ons dochtertje. Dinsdag maakte ik in etappes de glutenvrije chocoladetaart. Na het sporten bij de fysiotherapeut, maakte ik eerst de vulling voor de tussenlaag van witte chocolade. ’s Middags bakte ik de cake voor de taart en toen ons dochtertje op bed lag, was het tijd om de taart af te maken. Mijn vriend sneed de taart horizontaal voor mij doormidden, zodat ik de vulling ertussen kon doen. Ondertussen was de pure chocolade voor het glazuur gesmolten. Wat duurde het lang voordat deze ging stollen. Mijn vriend had ondertussen alle versiering opgehangen. Eindelijk kon de taart ingesmeerd worden met glazuur en de M&M’s erop. Wat was hij leuk geworden, maar ondertussen was het 21.15 uur, dus ging ik naar bed toe.

De volgende ochtend vroeg ons dochtertje direct of ze nu drie was. Ze was erg nieuwsgierig naar haar cadeaus. Ze had tijdens de zomervakantie al een groot bed gehad. Nu kreeg ze van ons nog een strijkplank, strijkijzer en een spelletje. ’s Morgens kwamen de drie oma’s en opa. Ze waren er precies om 10 uur om te zingen en de taart aan te snijden. Wat werd ze verwend met veel cadeaus. ’s Middags kregen we weer visite. Dit was een stuk drukker met vijf kids die speelden, maar ook erg gezellig.

De rest van de verjaardag vierden we zaterdag. Dit hadden we ook in tweeën gedeeld. Heerlijk om voor iedereen de tijd te hebben en ons tegelijk netjes aan de corona regels te houden.

3 gedachten over “3e verjaardag dochtertje”

  1. Nog van harte gefeliciteerd!!! 🥳🥳
    Ik krijg de updatemails van je blog maar 1x in de maand allemaal tegelijk ofzo, anders had ik wel eerder kunnen reageren 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *