Nieuw uiterlijk website

Na mijn middagdutje bedacht ik, dat ik op het strand een foto met mijn dochtertje van onze achterkant wilde maken. Ik zou deze graag gebruiken voor mijn website, nu zij zo’n belangrijke rol heeft in mijn leven en ik ook regelmatig over haar schrijf. Mijn vriend, dochtertje en mijn ouders waren al naar het strand gegaan, terwijl ik nog een dutje deed. Mijn vriend appte of hij me op kon halen, maar in eerste instantie twijfelde ik, omdat ik eergistermiddag niet lekker geworden was op het strand. Ik besloot het toch te doen, omdat het onze laatste vakantiedag was en mijn vriend aangaf dat het niet zo warm was.

Op het strand vertelde ik mijn vriend mijn idee voor de website en hij wilde de foto direct maken. Alleen dacht ons dochtertje daar anders over. Ze keek alle kanten op en wilde geen handje geven. Even later vroeg ze of ze een ijsje mocht. Ik greep deze kans direct en zei dat het mocht nadat ze een goede foto met mij gemaakt had.

’s Avonds probeerde ik de foto op mijn website te plaatsen, maar ik kreeg hem niet op de goede plaats. Daarna stond het welkoms-tekstblok precies op de foto en ook de menubalk wilde ik van groen naar blauw. Mijn zwager is erg handig met WordPress en hij hielp mij direct na een appje. Na wat heen en weer appen werden we het eens over de opmaak en de welkomstekst. Heel gaaf en ben er erg blij mee! Binnenkort ga ik de tekst van de pagina: “Wie ben ik” ook bijwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *