Aftrap vakantie

Vrijdag gaan we pas op vakantie, maar we maakten deze week ook al twee uitjes. Op maandag gingen we naar Scheveningen. We waren er al vroeg en ons neefje van 6 was ook mee. Hij en ons dochtertje vonden de golven weer geweldig. Maar ook de trampoline bij het restaurant was interessant. Zo konden wij ook ontspannen zitten op het terras van Soomers, terwijl onze lunchbestelling gemaakt werd. Na de lunch gingen we naar huis, zodat ik naar bed kon.

Op woensdag gingen mijn dochtertje en ik met mijn zus, neefje en nichtje naar Plaswijck Park. Het park was veel groter dan ik dacht. We liepen eerst het kabouterpad. Hierna kwamen we langs het treintje en de draaimolen, maar allebei de kids wilden er niet in. We vervolgden de route langs de verblijven van de dieren. De kids kwamen los en ze gingen alsnog in het treintje en de draaimolen. Ik bestelde de lunch, maar de glutenvrije frituurpan moest eerst aangezet worden, dus 20 min later kon ik alles ophalen. Hierna gingen we naar de skelters gevolgd door de waterspeeltuin, maar wat was het hier druk. Ons neefje ging gewoon zijn gang, maar ons dochtertje vond het erg spannend en bleef dicht bij mij in de buurt. Na een paar keer van de glijbaan te zijn geweest, gingen we richting huis. Het was ondertussen 14 uur, dus we hadden vier heerlijke uurtjes gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *