Euromast

Ik was nog nooit op de Euromast geweest, ondanks dat ik al 37 jaar in de omgeving van Rotterdam woon. Een bezoek eraan stond al een tijd op mijn wensenlijst en het liefst wilde ik er tokkelend vanaf. Helaas kan dit maar één keer per jaar en viel dat deze zomer precies samen met een feestje. Ik vroeg mijn moeder mee om in de Euromast te lunchen. We gingen eerst naar boven met de lift om van het uitzicht te genieten. Het bovenste gedeelte was gesloten vanwege werkzaamheden. Het waaide flink, dus na een rondje gelopen en gefotografeerd te hebben, zochten we ons warme plekje op in het restaurant. We hadden een mooi plekje bij het raam. De kwaliteit van het eten viel wat tegen, maar we hadden het erg gezellig. Weer wat van mijn wensenlijstje gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *