Theater Woezel en Pip

We hadden tijdens de coronabeperkingen al een aantal keer kaartjes om naar het theater te gaan met ons dochtertje. Woezel en Pip, Dikkie Dik en Dirk Scheele. Alles werd afgelast. Nu kocht ik de dag van tevoren twee kaartjes en kon ik eindelijk met ons dochtertje naar het theater.

We gingen met de randstadrail, wat ons dochtertje altijd al fantastisch vindt. We zaten op rij 10, dus konden alles goed zien. Ons dochtertje was alleen te licht voor de stoel, want die klapte steeds in. Toch wilde ze perse op haar eigen stoel blijven zitten, dus werd er naast mij onrustig gewiebeld. Gelukkig zaten we alleen in de rij, zodat andere mensen er geen last van hadden. Ons dochtertje genoot van de voorstelling en zong en schreeuwde enthousiast mee. Ik vond het heerlijk om haar in deze setting mee te maken. We kregen een folder van alle voorstellingen die dit jaar gehouden werden. Ons dochtertje wees aan, waar ze nog graag heen wilde. Voorlopig gaan we wat andere dingen ontdekken met de Rotterdampas en de volgende keer ga ik liever naar een ander theater met hopelijk vaste stoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *