Spido rondvaart

Ik had de smaak te pakken en vroeg mijn vriend of hij zondag ook op pad wilde. Dit wilde hij wel, dus ik boekte tickets voor een Spido rondvaart door de haven van Rotterdam. We gingen er met de randstadrail naartoe en hadden de rondvaart van 10 uur. De boot had maar weinig passagiers. We kozen een mooi plekje op het bovendek in het zonnetje. Wel met onze winterjas aan, was het heerlijk buiten, maar nog wel wat fris.

Ons dochtertje vond vooral de watertaxi’s die ons inhaalden erg leuk. Toen we de havens bereikten, was ze haar interesse al verloren. Dit stuk was juist voor mijn vriend erg interessant, omdat bij een werktuigbouwkundige is. We leidden ons dochtertje af met een filmpje, waardoor wij nog konden genieten van de rest van de rondvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *