Voorbereiden MS collecteweek


De voorbereidingen van de MS collecteweek zijn alweer een tijdje gestart. Voor onze vakantie had ik alle collectanten waarmee ik contact had al benaderd en mijn mede-coördinator deed de hare. Helaas waren er een aantal definitieve afmeldingen en deze vermeldde ik in het systeem. Vier mensen hadden dit jaar geen tijd, maar hopen volgend jaar wel weer te kunnen helpen. Gelukkig wilden mijn zus, vader en twee vriendinnen wel helpen, zodat we met 9 collectanten in Bergschenhoek op pad gaan.

Eigenlijk is dit veel te weinig, maar twee berichtjes op de locale hulpsite en zelfs de vraag in de ouderapp van de klas van ons dochtertje leverden geen nieuwe aanmeldingen op.

Ook had ik een stuk geschreven in onze lokale krant en hierbij ook de vraag of mensen nog tijd hadden om te helpen collecteren, maar helaas. Wel kreeg ik leuke reacties dat mensen mijn artikel gelezen hadden. We gaan weer met z’n allen ons best doen om veel geld op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *