Start zomervakantie

De zomervakantie van ons dochtertje begon met een feestweekend. Zaterdagmiddag een verjaardag van een vriend en zijn zoontje en zondagmiddag van een oom en tante die 40 jaar getrouwd waren. Bij het laatste feestje ging ons dochtertje logeren bij haar oma en haalde ik haar maandag na mijn middagdutje op.

Mijn vriend moest deze week nog werken, dus ons dochtertje ging op dinsdag en donderdag naar een vriendin die gastouder is.
Op woensdag was mijn schoonmoeder jarig, dus waren we daar de hele dag. ’s Avonds vierde mijn broertje ook zijn verjaardag. Ik was zo moe van de hele dag visite (terwijl ik ’s middags toch geslapen had), dat ik alleen een stukje taart at en toen naar huis ging. Mijn broertje vond het toch fijn dat ik geweest was, ook al was het maar eventjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *