Leuke uitjes

Bij een vakantie horen voor mij ook leuke uitjes. Vrijdag was ons neefje een dagje bij ons, nadat ons dochtertje dinsdag bij hen geweest was. We gingen naar speeltuin de Kievit waar we een abonnement op hebben.

Zaterdag gingen we met ons dochtertje en mijn schoonmoeder naar Avifauna. Het was een heerlijk weertje met een zonnetje, maar niet te heet. We waren er al om 9 uur toen het park net open ging. Nadat we alle verblijven gezien hadden, gingen we naar de speeltuin. Ons dochtertje vindt die heel leuk. We konden echt merken hoe veel ze ‘gegroeid ‘ was in een jaar tijd. Ze durfde nu alles alleen. Zo gaaf om te zien. Om 13.30 uur gingen we naar de vogelshow. Ook nu verraste ons dochtertje mij door de hele show te kijken. Ze vond hem heel erg mooi.

Zondags was ik met een vriendinnetje en ons dochtertje naar Floddertjestuin. Dat is een natuurspeeltuin in Berkel. De meiden speelden lekker, terwijl ik mijn blogs schreef. ’s Avond gingen mijn dochtertje en ik bij een vriendin eten, terwijl mijn vriend naar Feyenoord ging.

Dinsdag staat Plaswijck park ook nog op de agenda. Dan gaan we met mijn zus, neefje en nichtje erheen. Ik houd van deze drukke tijd, maar merk wel dat ik iets meer rust moet nemen. Komende week maar proberen tussendoor.

Een gedachte over “Leuke uitjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *