Feest 12,5 jaar samen

In april waren mijn vriend en ik 12,5 jaar samen. Toen durfden we vanwege corona nog geen feest te geven, maar net voor de zomervakantie besloten we het op 27 augustus te vieren. We nodigen iedereen uit met een appje en bestelden voor 40 personen de catering bij Poelier Leon van den Berg.

De week voor het feest was een drukke week. Mijn vriend was weer begonnen op school en had het er enorm druk. Ook ging ons dochtertje weer naar school en moest ik aan het ritme wennen. Ik ging dinsdag naar de orthomoleculaire therapie en combineerde dit met een bezoek aan de slijter om lekkere wijntjes te kopen. Donderdagavond haalde mijn vriend de statafels op. Vrijdags ging ik na de kapper op pad voor weggooibordjes en versiering. Mijn vriend had ondertussen alle boodschappen gedaan. Zo was alles al geregeld.

Zaterdag konden we op het gemak de tuin versieren en alle drank koelen. Het feest begon om 16 uur en de eerste gasten waren er gelijk al. Ons dochtertje fungeerde als deurvrouw vanaf de trampoline in de voortuin, waardoor iedereen zelf naar binnen liep. Het was gelijk gezellig en iedereen mengde erg makkelijk. Zo heerlijk om iedereen bij elkaar te hebben. Om 17.45 uur werd het eten gebracht; dat was weer heerlijk. Helaas viel er net een kleine bui waardoor de meesten binnen gingen zitten. Na het eten verhuisden de meesten weer naar buiten. We hadden op onze uitnodiging tot 21.00 uur gezet, maar de laatsten gingen rond 22.15 uur naar huis. Die hadden gelijk geholpen met opruimen. Ik legde ons dochtertje op bed en ging daarna zelf ook slapen. Wat een geslaagd feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *