Kinderfeestje Monkey Town

Direct toen ons dochtertje wakker werd, maten we haar koorts. Ze had 39,5. We begonnen gelijk te twijfelen of we haar kinderfeestje door konden laten gaan. Ze had wel praatjes, maar de koorts was erg hoog. We gaven haar de dubbele pijnstilling in de hoop om de koorts naar beneden te krijgen. We gaven het kinderfeestje op een studiedag, dus niet alle ouders hadden opvang als het feestje nu niet doorging. Daarom besloten we om toch het feestje door te laten gaan en bereidden we Sanne erop voor dat ze wel ziek was, dus als ze te moe werd van het klimmen, dat ze bij ons kon komen uitrusten. Gelukkig zakte de koorts naar 38,0 en toen de eerste kinderen (5 totaal) kwamen was ze heerlijk enthousiast. We dronken nog wat en ons dochtertje pakte de cadeaus uit. Wat werd ze enorm verwend. Hierna reden we met twee auto’s naar Gouda. Hier kregen we een korte uitleg waarna de kids gingen spelen. Heel even met z’n allen, maar daarna splitste de groep zich al snel op. De meiden kenden elkaar goed van school, dus dat werden twee groepjes van 2. De buurjongen en een vriendje waren even teleurgesteld dat Sanne niet met hen wilde spelen. Ik legde hen uit dat dat weer kon bij een speelafspraak thuis en stelde hen voor om samen te spelen. Dat werkte en zo konden mijn vriend en ik aan onze tafel gaan zitten en de kids helpen die wat kwamen vragen. Net voor de lunch stortte ons dochtertje in, maar na frites en een ijsje ging ze toch het laatste half uurtje spelen. Hierna was ons tijdslot voorbij en verzamelden we de kinderen weer om naar huis te gaan. Thuis trakteerde ons dochtertje de kinderen nog op een zakje chips. Ik bracht de twee jongens lopend naar huis en mijn vriend en dochtertje de meiden die wat verder weg woonden. Ik was kapot, maar heel blij dat we het feestje toch door hadden laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *