Voorbereiding verjaardag

Vandaag had ik een hele drukke dag. Ons dochtertje is jarig (5 jaar) en morgen komt alle visite. Na het naar school brengen van ons dochtertje bakte ik eerst de melkvrije brownie. Om 10 uur werd ik weer op school verwacht voor het trakteren van ons dochtertje. Ik bouwde een mooie toren van de confetinni-koeken die ons dochtertje als traktatie uitgekozen had. Ik maakte leuke filmpjes en foto’s van het feest. Zo leuk om alle klasgenootjes zo enthousiast te zien. Ons dochtertje was nog steeds niet fit en ze had al bij de juf aangegeven dat ze mee naar huis wilde. Met m’n handen vol liepen we terug naar de auto. Mijn telefoon glipte uit mijn handen op de grond. Eerst viel hij goed, maar daarna schoot mijn wallet open en viel het scherm alsnog op straat. Er zat een grote barst in. Zwaar balend kwamen we thuis. Ons dochtertje wilde met haar nieuwe speelgoed van het kinderfeestje spelen ipv uitrusten op de bank. Hier had ik geen tijd voor, want ik moest de verjaardagstaart nog maken. Toen mijn moeder belde barstte ik in huilen uit. Ik had drie gebroken nachten achter de rug, mijn telefoonscherm gebroken en ons dochtertje dat aandacht wilde terwijl ik het druk had. Mijn moeder bood aan om gelijk te komen en dankbaar nam ik het aan. Zo lukte het toch om de taart alvast te maken en de vulling voor mijn middagdutje. Slapen lukte niet door alle stress die ik had gehad. Rond 15 uur nam ik het weer over van mijn moeder. Na het avondeten kon ik de taart van de vulling voorzien, maar de chocoladeglazuurlaag kon pas nadat ons dochtertje sliep. Ze had ’s middags nog geslapen, dus voordat ze sliep riep ze erg vaak. Mijn vriend nam het over, zodat ik de taart af kon maken. Hij was goed gelukt. Nu morgen nog afwachten of hij net zo lekker smaakt.

Een gedachte over “Voorbereiding verjaardag”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *