Verjaardag vieren dochtertje

De verjaardag begon ’s morgens vrij rustig met 5 volwassenen en 2 kinderen. Na de cadeaus was het tijd voor de taart. Bijna iedereen koos de chocoladetaart en hij was heel goed gelukt. Ik kletste met mijn vriendin, maar ik had enorm veel last van prikkels en kon mij slecht ontspannen. Gelukkig gingen onze dochtertjes boven spelen en ging het toen wat beter. Ik lunchte boven om rust te hebben, maar bleef wat onrustig. Ik ging beneden kijken en daar waren mijn vriend en dochtertje de knikkerbaan in elkaar aan het zetten. Ik vond het leuk om te helpen, dus ik bouwde even mee. Toen om 15:00 uur mijn schoonzus er was, gaf ik toe hoe moe ik was. Zij bood direct aan om te helpen, waardoor ik de rest van de middag goed doorkwam. Ik had gezellige gesprekken en de kinderen waren buiten aan het spelen. Meestal blijven er wel mensen eten, maar nu bleven er 3 gezinnen over en dat was voor mij te druk. Ze gingen na 18 uur naar huis en één stel hielp nog opruimen. Zij hebben al oudere kinderen, dus toen mijn vriend de frituurpan aanzette checkte hij bij mij of hij ze kon vragen. Dit vond ik prima, want ze hadden fantastisch geholpen zodat wij ’s avonds niets meer hoefden te doen.

Zondagochtend kwam het gezin van mijn broertje nog. Voor hen hadden we nu alle tijd; dat was wel fijn. Ze gingen na twee uur weer naar huis, want hun jongste doet nog een middagdutje. Zo kon ik ook lang rusten, wat ik na de leuke, drukke dagen hard nodig had

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *