Tassen shoppen

Voor mijn verjaardag volgende week had ik naast de wensen op mijn verlanglijstje ook geld gevraagd. Ik wilde hiervoor een bruine leren schoudertas en een rugzak kopen. Ik had al een drukke week met elke dag een afspraak achter de rug en was vanmorgen om 5 uur al wakker. Toch wilde ik graag gaan, want anders zou het shoppen voor mijn verjaardag niet meer lukken. Het regende al de hele ochtend, maar toen we Den Haag binnenreden, zagen we gelukkig ook blauwe lucht. Een paraplu vasthouden en de rolstoel besturen, is een lastige combinatie. Helaas kon ik niet slagen bij Bever, ANWB, van Os en een speciale leer winkel. Natuurlijk liepen we de Esprit binnen, waar we allebei nog een shirtje kochten. We lunchten vroeg bij ’t Goude Hooft. Ik wilde namelijk op tijd thuis zijn voor mijn middagdutje en ik had om 16 uur ook nog een afspraak van mijn vrijwilligerswerk bij de Voorleesexpress. Inmiddels was het hard gaan regenen, dus liepen/reden we met onze paraplu’s op naar de auto. Het begon ook nog te hagelen. Toen we bij de auto aangekomen waren, regende het gelukkig nog maar zachtjes. We haalden de rolstoel uit elkaar en mijn moeder reed in onze auto weer naar huis. Heen had ze ook al gereden om mij energie te besparen. Zo hadden we toch gewinkeld en was ik wel moe, maar niet total loss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *