Achterstand fotoboeken

Ik probeer altijd maar één jaar achter te lopen met de fotoboeken van onze dochter, maar de laatste maanden had ik teveel ingepland, waardoor ik weinig dagen niets te doen had. Of ik ging op deze dagen boodschappen doen of iets in huis. De komende maanden toch proberen om één keer per week een vrije dag te houden, zodat ik meer tot rust kom en ook de tijd vind om het fotoboek van onze dochter te maken van 4 tot 5 jaar. Mijn vriend en ik hebben direct de foto’s van dit jaar geselecteerd, dus dat scheelt enorm. Het inplakken van verjaardagskaarten is een kleiner klusje, dus dat hoop ik deze week te doen. Alles ligt er al voor klaar. Mijn doel is om het fotoalbum voor de kerstvakantie af te hebben. Dat zou moeten lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *