Afzwemmen en Mega Mindy

Het weekend van de herfstvakantie begon heel leuk. Onze dochter mocht zaterdag na 8 lessen in het laatste badje A al afzwemmen. Er werd een heel spektakel gemaakt van het afzwemmen en trots dat onze dochter was op haar diploma en medaille. Bij thuiskomst kreeg ze nog haar cadeaus. Gezellig met mijn schoonfamilie erbij voor een borrel/avondeten voor de verjaardagen die tijdens de zomervakantie niet gevierd waren. Om 18.30 uur was iedereen uitgegeten en ging bij mij het lampje uit, dus ik ging op bed liggen. Even weg uit alle drukte en op Netflix een serie kijken. Ik ging nog wel naar beneden om iedereen gedag te zeggen toen ze weggingen.

Zondagmiddag ging ik na mijn middagdutje naar theater De Stoep in Spijkenisse met onze dochter voor de voorstelling van Mega Mindy: De Onzichtbare Ekster. We zaten op de 4e rij en onze dochter vond het erg spannend wat er zou gebeuren. Van de zenuwen moest ze nog een keertje plassen, terwijl de voorstelling al ging beginnen. Ik meldde dit aan de deurjuffrouw en we renden snel naar de wc. Dit lukte mij erg goed, tot mijn eigen verbazing. Gelukkig was de voorstelling nog niet begonnen en konden we onze rij nog opzoeken. De voorstelling was erg leuk en we zongen mee met de liedjes die we kenden. Na de voorstelling deelde Mega Mindy nog handtekeningen uit, dus zo kon onze dochter ook nog even dicht bij haar zijn. Heerlijk zo’n enthousiaste dochter en ik vind het theater altijd erg leuk, en heel leuk om dit te delen met onze dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *