Ook Corona

We verwachtten dat onze dochter en ik ook corona kregen, maar de besmetting liet nog even op zich wachten. Mijn vriend werd vrijdags ziek, onze dochter kreeg de donderdag erna koorts en ik kreeg op vrijdag erge spierpijn. Gelukkig was onze dochter maar twee dagen koortsig en was mijn vriend al aardig opgeknapt voordat ik futloos werd. De koorts bleef bij mij uit, maar ik was flink verkouden en had geen energie. Ik bracht wat meer tijd door op mijn slaapkamer. Vooral rond het avondeten had ik veel last van prikkels, dus ik heb een aantal avonden boven gegeten. Om andere mensen om ons heen niet te besmetten, zegden we onze afspraken af. Zo heb ik wat extra tijd om mijn energie weer op te bouwen. Hopelijk gaat dat vlot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *