Rijden bij het CBR

Op 22 december was ik gekeurd voor mijn rijbewijs door een externe neuroloog. Hij adviseerde naar het CBR om mijn rijbewijs voor 5 jaar te verlengen. Het was al bijna 22 uur, toen ik zag dat ik bericht van het CBR had. Vol vertrouwen opende ik hun bericht, maar mijn humeur sloeg snel om in boosheid. Ik moest een afspraak maken om te rijden bij het CBR. In het rapport was als reden aangegeven, dat mijn MS in de zomer van 2023 een terugval had in mijn rechterbeen en dat ik minder ver kon lopen. Het eerste klopt, maar minder ver stond bij actuele klachten in mijn rapport, maar deze klachten zijn al die jaren al hetzelfde, dus het is vreemd dat ik op basis daarvan weer bij het CBR moet rijden. Ik kon online een afspraak maken en koos voor 29 januari in Rotterdam. Daarna heeft het CBR weer vier weken de tijd om tot een oordeel te komen. Acht jaar geleden heb ik ook bij het CBR gereden, maar ik kreeg toen mijn rijbewijs maar voor drie jaar. Als de periode nu maar weer voor drie jaar is, zou dat een flinke tegenvaller zijn. Wat een vervelend traject is het verlengen van mijn rijbewijs steeds weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *