39ste verjaardag

Vanaf het moment dat ik wakker was, voelde ik mij al jarig. Er werd voor mij gezongen en ik kreeg een mooi geknutselde boekenlegger in een versierde envelop, bonbons, puzzel, happy socks en een telefoon. Na het ontbijt maakte ik nog gevulde eieren, maar ik was even vergeten dat ik dat best een werkje vond. Zeker om het eigeel goed op smaak te krijgen. Ondertussen belde mijn oma nog om mij te feliciteren. We spraken af dat ik morgen naar haar zou komen met een gebakje. Mijn vriend en dochter hadden ondertussen mijn schoonmoeder bij de Randstadrail opgehaald en ook nog mooie rozen gekocht. Het was tijd om mijn witte chocoladecheescake te proeven en ik was blij dat hij goed gelukt was. Mijn schoonzus kwam met de kids en een vriendin met twee kids. De kids gingen spelen en doordat het vrij rustig was, konden we lekker kletsen. Onze dochter moest van 13 tot 14 uur nog naar zwemles, dus het was even heerlijk stil in huis. ’s Middags was het wat drukker, maar mijn vriend verzorgde al het eten en drinken en zo had ik tijd om met iedereen te kletsen. Mijn ouders en schoonmoeder bleven nog frietjes eten en hielpen met opruimen. Ik was zo moe dat ik op de bank bleef zitten, maar ik had een hele leuke dag gehad en was flink verwend met veel leuke cadeaus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *