Verjaardagsboodschappen

Onze week was best wel druk. Ik was dinsdag in Zoetermeer om verjaardagscadeaus voor vrienden te kopen en haalde bij de grote AH glutenvrije koekjes voor de taartbodem van de cheesecake. Die waren in Bergschenhoek niet te krijgen bij de Plus en de Jumbo. Dit combineerde ik met een kort bezoek aan een vriend met MS. Bij hem om de hoek zit een restaurant met goede glutenvrije taartjes, dus tijdens het bijkletsen at ik een tompouce.

Donderdag hadden we geen zin om te koken en gingen we eten bij de Soete Suikerbol. We komen daar best vaak en hebben een vaste tafel helemaal in de hoek van het restaurant zo ver mogelijk bij de speelhoek vandaan. We bestelden gelijk ons eten bij de drankjes. Hierdoor hadden we na het eten nog tijd om boodschappen te doen. Mijn vriend deed de boodschappen, terwijl ik met mijn dochter een ijsje haalde bij Verhage. Normaal eet alleen zij een ijsje, maar ik besloot gezellig mee te doen. Mijn softijs ging in een bakje en werd bestrooid met stukjes M&M’S. Het was voor mij wat teveel, dus zochten we mijn vriend op in de supermarkt en zocht ik de laatste spullen van het lijstje. Fijn om alles weer in huis te hebben en alleen vrijdagavond de bestelde taart nog te moeten afhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *