Shoppen met dochter

Onze dochter vond het erg jammer dat ze op vakantie geen slippers of sandalen had, dus ik had haar beloofd om als we thuis waren, samen te gaan shoppen. Mijn vriend moest deze week weer werken. De winkels openden pas om 9.30 uur, dus konden we eerst nog naar de bibliotheek om boeken terug te brengen en om 9 uur eerst nog even naar de fietsenmaker om een nieuwe standaard onder mijn fiets te laten zetten. Helaas kon ik er niet op wachten, dus liepen we terug naar huis. Dit is 900 meter lopen, maar met het shoppen in het vooruitzicht, hoopte ik maar dat het niet teveel was.

We gingen naar Zoetermeer, omdat ik het daar ook red om lopend te shoppen. We pasten slippers en bestelden ze online, want nét het paar met paarse glitters en madeliefjes die ze het mooiste vond, hadden ze niet in haar maat. Hierna gingen we thee drinken met gebak erbij. Het zonnetje scheen heerlijk, dus we konden op het terras zitten. Daarna vervolgden we onze zoektocht naar een badpak, maar hiervoor konden we niet slagen. Wel vonden we nog Kipling sandalen voor haar bij Ziengs. Zo waren we toch aardig geslaagd en onze dochter was er helemaal happy mee.

Tijdens mijn middagdutje wilde onze dochter buitenspelen, maar dit was geen succes. Ze kwam een aantal keer dingen aan mij vragen, waardoor ik niet tot rust kwam. De volgende keer als we samen zijn, blijft ze maar een filmpje kijken in mijn slaapkamer. Dan krijg ik wel echt rust. Toch ben ik op dit soort dagen mega trots dat het mij wel allemaal lukt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *