Tijdelijk verhuisd

Mijn vriend startte woensdag met het in de olie zetten van onze houten vloer in de woonkamer. Terwijl hij hiermee startte verhuisden mijn dochter en ik onze spullen naar het huis van mijn ouders, die op vakantie gingen. Dit was ideaal, want zo kon de vloer goed uitharden. Na het installeren van onze spullen gingen we de cavia’s ophalen bij een vriendin in Zevenhuizen. Ze hadden daar tijdens onze vakantie gelogeerd en nu vonden we het leuk om ze weer zelf bij ons te hebben. Natuurlijk kletsten we even bij met een kopje thee. Op de terugweg bedachten we om bij de MC Donalds te lunchen. Mijn vriend wilde ook wel mee, dus die haalden we op en zo kon hij gelijk helpen om de cavia’s bij mijn ouders neer te zetten. Na de MC bracht hij onze dochter naar mijn zus toe, zodat ik rustig kon slapen. Dat was echt super fijn.

Donderdagochtend ging onze dochter bij mijn schoonmoeder logeren. Wij hadden voor het avondeten met vrienden afgesproken bij Maharadja in Delft. We bestelden verschillende gerechten die we konden delen. Voor een toetje liepen we naar de ijswinkel op de Markt. Hier kletsen we nog verder, tot het wat frisser werd. Het was heel erg gezellig geweest en zeker voor herhaling vatbaar. Een maand geleden hadden we ook met andere vrienden gegeten toen onze dochter aan het logeren was. Dat was ook al zo goed bevallen. Lekker eten en alle rust om ongestoord bij te kunnen kletsen.

Vrijdag gingen we aan het einde van de dag naar mijn schoonmoeder toe en gingen we voor moederdag bij Sparta in Leidschendam eten. Het Griekse eten was weer heerlijk.

Zondagochtend werd ik enorm verwend met cadeaus en gingen we na het ontbijt mijn schoonmoeder ophalen en richting Scheveningen. Het was nog rustig op het v strand om 10 uur en wat fris. Langzaam werd het steeds warmer en kon ik zonnen in mijn bikini. Mijn schoonmoeder en vriend vermaakten onze dochter, zodat ik echt tot rust kwam. We zochten Manta op om te lunchen. Hierna was het tijd om weer naar her huis van mijn ouders te gaan.

Maandagochtend nadat we onze dochter naar school gebracht hadden, verhuisden we weer terug naar ons eigen huis. De vloer was prachtig geworden en het was een ideale oplossing geweest om tijdelijk te verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *