Naar de camping

Ik vind het altijd gezellig om een paar dagen naar mijn ouders op de camping te gaan. We hebben dan een vaste planning om op donderdag glutenvrije kibbeling te eten in Putten en op vrijdag te gaan shoppen in Bataviastad. Vorig jaar had ik in de caravan geslapen, maar dat is toch te onrustig voor mij. Nu had ik een via Airbnb een tinyhouse geboekt.

Ik had op de heenweg nog een staartje file, waardoor ik er bijna anderhalf uur over deed. Gelukkig kon ik even bijkomen met een theetje en gingen we om 12 uur richting de visboer. Na de visboer bezochten we een kringloopwinkel en daar kocht ik 3 vaasjes voor mijn stekjes. Ik deed mijn middagdutje in de caravan en bleef extra lang liggen. We konden lekker buiten in het zonnetje zitten, alleen toen de zon wegging werd het wel wat fris. Om 20 uur ging ik naar mijn tinyhouse in Voorthuizen op 10 minuten afstand. Het was een schattig huisje, alleen waren de eigenaren tot 22 uur met emmers water in de weer, terwijl ik al wilde slapen. Hierdoor was ik over mijn slaap heen en viel ik pas ver na middernacht in slaap. Ik had mijn wekker gezet, want we hadden om 9 uur op de camping afgesproken om naar Bataviastad te gaan. Mijn moeder reed erheen, dus kon ik nog wat bijkomen van mijn korte nacht. We slaagden allebei best goed. Ik kocht een mooie jurk van O’Neill, 3 shirtjes bij Tom Tailor, een sportshirt met lange mouwen bij Asics, top en korte broek bij Esprit, top bij Protest en ondergoed bij Triumph. We ontdekten ook het nieuwe eettentje Dutch Originals. Ze serveren glutenvrij brood, soep, frites en brownies. Ik koos voor een broodje met eiersalade. We konden zelfs in het zonnetje lunchen, terwijl er voor de hele dag regen voorspeld was. Wat was het fijn dat de weersvoorspelling ernaast zat. Om 15 uur reden we pas weer terug naar de camping. Daar kroop ik nog een uurtje in bed. Na het avondeten ging ik om 19 uur al richting mijn huisje. Ik was bekaf, dus keek op bed nog een film.

De laatste dag alweer. Ik moest om 10 uur uitchecken en mijn vriend en dochter kwamen om 10.30 uur aan met de trein in Nijkerk. Ik haalde ze op en met z’n allen genoten we van een dagje camping. We gingen om 17 uur als afsluiter nog eten bij de Huifkar in Putten. Hierna reden we naar huis. Het waren heerlijke dagen geweest op de camping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *