Geen weerstand

Na de MS aanval volgde een buikgriep en sinds woensdag een flinke verkoudheid. Vanmorgen werd ik wakker met erge oorpijn en besloot direct een afspraak bij de huisarts te maken. Donderdag vlieg ik met mijn moeder naar Madrid en met dichte oren is dat geen prettig vooruitzicht. Ik bleek in één oor een oorontsteking te hebben en ook het andere oor was niet schoon. De huisarts schreef een antibioticakuur voor en op mijn verzoek een neusspray. Ik gebruikte al een tijdje een neusspray, maar deze mag je maar één week gebruiken. We spraken af dat ik deze tot en met het vliegen zou gebruiken. Ik mocht wel gewoon vliegen gelukkig. Na de huisarts maar meteen naar de apotheek om de medicijnen op te halen. Zo was mijn geplande ochtend om te relaxen snel gevuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *