Vliegen met oorontsteking

Ik vond het best wel spannend om te vliegen met een oorontsteking. Ik had op internet veel  opgezocht en de één raadde het vliegen af en de ander gaf aan dat het gewoon kon. Ik besloot de huisarts nog te bellen voor een laatste advies. Ik was maandag met antibiotica gestart, maar één oor zat nog steeds dicht. De assistente adviseerde mij om in aanvulling op mijn neusspray en antibiotica nog een andere neusspray te gebruiken. Hiervoor ging ik weer naar de apotheek. Ik werd ’s middags nog door de assistente teruggebeld, want ze had voor de zekerheid nog met de huisarts overlegd. Die stond achter haar tips en ik mocht gewoon vliegen. Ik vond het wel spannend, want er was een kans dat mijn trommelvlies zou scheuren. Dit is even pijnlijk, maar doordat daarna de druk van het oor is, was het niet schadelijk volgens de assistente. Zo ging ik verder met het inpakken van mijn koffertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *