Haaruitval

Haaruitval is een erg bekende bijwerking van mijn MS remmer Aubagio. Ik dacht eigenlijk dat ik daar geen last van zou krijgen, omdat ik de medicijnen al een aantal maanden slik. Helaas heb ik er nu erg last van. Overal in huis liggen haren en met douchen verlies ik tientallen haren. Ook veroorzaken ze veel jeuk op mijn decolleté. Doordat mijn vingertoppen gevoel missen, is het juist zo moeilijk een haar te pakken. Dit vraag ik vaak aan mijn vriend met de zin: ik voel de haar wel, maar zie hem niet.

Door het vele haarverlies is mijn haar, dat van zichzelf maar weinig volume heeft, erg plat. Gelukkig past het wel in een staartje, dus zo draag ik het nu vaak. Mijn kapster opperde om misschien tijdelijk een korter kapsel te nemen, maar dat wil ik nu nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *