Shoppen Bataviastad

Als je vriend uit zichzelf zegt dat hij weer eens zin heeft om te shoppen, moet ik daar gelijk gebruik van maken. Ons dochtertje ging een nachtje bij mijn schoonmoeder logeren en wij reden gelijk door naar Batavia stad. Het is best een stuk rijden. Vanwege wegwerkzaamheden aan de A6 hadden we een mooie route langs het IJsselmeer via de N701. Ik keek gretig om me heen en voelde me net op vakantie. Wat een super begin van ons dagje uit. Ook het zonnetje was gaan schijnen en we slaagden direct voor een bh van Marlies Dekkers, twee paar schoenen voor mijn vriend en een Essenza dekbedovertrek. Ik had best een hoop tassen aan de rolstoel hangen en veel winkelpaden zijn erg smal, dus liep mijn vriend de eerste buit alvast naar de auto.

Tijd voor de lunch. Het vaste restaurant waar we altijd lunchten, had geen glutenvrij brood meer, dus probeerden we een nieuw restaurant. De keuze was erg beperkt vanwege mijn dieet, maar ik bestelde een lekkere tomatensoep met brood. Ik kocht verder nog een jurk, sportschoenen en een 3/4 broek om mee te nemen op vakantie. Toen waren we allebei moe en stapten we weer in de auto naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *