Alkmaar deel 2

Na de rondvaart wandelden we het laatste deel van de stadswandeling. We wilden bij een creperie eten, omdat we gelezen hadden dat ze glutenvrije crepes hadden. Helaas bleken deze glutenarm (meel van een molen waar ook tarwebevattende granen gemaald worden) te zijn, waardoor we het niet aan durfden. Vlakbij was een frietzaak waar we wel konden eten. Met een volle buik namen we afscheid van het centrum van Alkmaar en deden we nog een dutje in het huisje. Hierna bedankten we de gastvrouw voor het mooie huisje en haar flexibiliteit. Het was weer tijd om naar huis te gaan.

Ik had erg slecht geslapen. Ik had van 4 tot 6.30 uur wakker gelegen, maar was hierna gelukkig nog een uurtje in slaap gevallen. We hadden spullen voor ons ontbijt meegenomen, dus we kwamen rustig op gang. Na ons kwamen er geen gasten, waardoor we de hele dag het huisje nog tot onze beschikking hadden. Om 11 uur was de eerste rondvaart weer in Alkmaar en deze wilden we graag doen. Het was erg mooi om alles vanaf het water te zien, al moesten we vaak bukken door de vele bruggetjes. Langzaam werd het warmer en kon de jas weer uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *