Rugpijn sukkelt door

Ik heb al maanden geregeld rugpijn. Mijn rug is recent nog gekraakt door de osteopaat en daarna losgemaakt met een shiatsu massage en 2x door de fysiotherapeut. Helaas blijft de pijn best storend, vooral met slapen word ik er wakker van. Mijn fysiotherapeut benoemde dat ik geen blokkades in mijn rug heb, maar dat er veel spanning op staat. Ditzelfde geldt voor mijn benen en mijn linker voetzool.

Vroeger liet ik mij hiervoor behandelen in Amsterdam, maar die therapeut werkt nog een beperkt aantal uur per week. Ook is Amsterdam net te ver om alleen naar toe te gaan. Nu ben ik afgelopen vrijdag met een nieuwe therapeut in aanraking gekomen via een Qi-gong les op de locatie waar ik fitness. Nu geeft hij ook energetische massages en acupunctuur, dus ik benaderde hem voor mijn vraagstuk. Hij verwacht wel wat voor mij te kunnen betekenen, dus ik heb as maandag een afspraak. Ik hoop dat het helpt, want anders moet ik toch een afspraak in Amsterdam maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *