Middagdip

Vanmorgen was ik met mijn zus in Zoetermeer wezen shoppen. Ik had nog wat kleine dingetjes voor ons dochtertje nodig en zij moest kleding ruilen, die we voor haar zoontje gekocht hadden. Ik was lopend, maar na vijf winkels moest ik echt gaan zitten. We aten een lekkere bagel bij Bagels and Beans. Ik was hier heel lang niet geweest. Van de glutenvrije bagel was het recept veranderd, want hij was nu lekker zacht. Voorheen vond ik hem moeilijk te snijden.

Ik had weer voldoende energie opgedaan om naar nog wat andere winkels te gaan, maar daar vond ik niets. Nog even mijn bril recht laten zetten bij de Eye Wish en toen was het de hoogste tijd om naar huis te gaan. Thuis was ik gelijk in bed gaan liggen en in slaap gevallen. Ik werd maar moeilijk wakker en was emotioneel van vermoeidheid. Ik gaf dit aan bij mijn vriend. Hij vroeg of ik het leuk vond om uit eten te gaan. Hier moest ik over nadenken, maar naar Woodstone wilde ik wel. Hier is het vaak vrij rustig. Ons dochtertje speelde super lief met haar puzzels en at goed. Hierdoor was het heerlijk ontspannen en werd ik weer ‘normaal’. Natuurlijk nog wel moe, maar ik heb genoten van mijn vriend, dochtertje en de pizza.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *