Tweede verjaardag dochtertje

Vandaag vierden we de verjaardag van ons dochtertje in twee delen. We hadden het zo gepland, dat de groepen gelijk verdeeld waren. s’ Morgens wat meer de kids van onze zussen en broertje en ’s middags de oma’s, tantes, oom en vrienden met kids. Iedereen kwam op hetzelfde moment binnen. Mijn vriend gaf iedereen een drankje en taart, terwijl ik ons dochtertje hielp met de cadeaus openmaken en natuurlijk foto’s ervan nam. De drie kids wilden alledrie tegelijk spelen met de kassa die ons dochtertje net gekregen had, dus die mochten om de beurt. Hierdoor volgde ik de gesprekken met een half oor. Toch was het erg gezellig en vlogen de twee uurtjes voorbij. Na een lichte lunch snel naar bed om ook weer energie te hebben voor de middaggroep.

Mijn vriend had alles opgeruimd in de tussentijd en haalde zijn moeder en mijn oma op. De visite was er al een half uur voordat ons dochtertje wakker werd. Hierna ging ze heel goed zelf spelen en kon ik ook meer kletsen en helpen met drinken inschenken. Ik was bang geweest of ik wel voldoende energie had voor de middag, maar dat was niet nodig geweest. Het ging allemaal goed en ik stortte pas in tijdens het avondeten. Toch ruimde ik wel op, toen mijn vriend zijn moeder en mijn oma weer naar huis bracht. Het lukt mij niet om alles te laten staan tot mijn vriend weer thuis was of tot de volgende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *