10 jaar samen

Eigenlijk was het morgen pas zover, maar ons dochtertje logeerde vanavond bij oma en morgenavond is mijn vriend naar Feyenoord. Daarom vierden we het vandaag. Mijn vriend was mooi op tijd thuis uit zijn werk. We reden naar de Randstadrailhalte en stapten uit bij station Beurs in Rotterdam. We gingen eerst even naar de Mediamarkt, want mijn e-reader was gisteren overleden en ik houd hem graag vast met één hand en blader met een knopje. Ik koos voor de Pocketbook 4.

Het was nog naar een klein stukje lopen naar Bazar, waar we om vijf uur aan een drankje zaten met brood en lekkere smeersels. Hierna nog een hoofdgerecht en ruimte voor een toetje was er niet meer. Ik stelde voor om terug te lopen naar het Centraal station. Dit bleek een slecht voorstel te zijn, want het begon al gauw te regenen. Gelukkig konden we redelijk droog lopen onder bomen en overkappingen. Thuis aangekomen keken we nog een aflevering van Sorjonen op Netflix.

Ik vergeet nog te schrijven over mijn cadeautje. Ik wilde graag een nieuwe ketting met hangertje. Praktisch als ik ben had ik hem zelf uitgezocht bij de juwelier, want ik houd niet van verrast worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *