Walking voetbal

Ik zag vanmorgen onderstaande advertentie langs komen voor lopend voetbal. Ik was direct enthousiast en kreeg de kriebels. Deze vorm van voetbal kende ik helemaal niet. Een balletje trappen kan ik nog aardig, alleen rennen niet meer. Ik zette mijn wekker na mijn middagdutje wat eerder. Slapen lukte natuurlijk niet, nu ik besloten had vanmiddag te gaan kijken.

Ik was iets later dan de starttijd van het voetbal. Ik wilde eerst het niveau bekijken of ik daarop mee kan komen. Helaas was er maar één andere deelnemer, waardoor het niet doorging. Het was vandaag de tweede keer dat voetbal in deze vorm gegeven werd. Vorige week waren er 6 voetballers, waaronder ook een dame. Na even gepraat te hebben met de organisator om mijn MS klachten aan te geven en te vragen naar het niveau, besloot ik volgende week weer te gaan. Er zou later deze week ook een advertentie staan in het lokale krantje om meer deelnemers te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *