Nieuwe hobby?

Al jaren weet ik dat het handig zou zijn om een nieuwe hobby te ontdekken voor momenten dat ik weinig energie wil/kan verbruiken. Helaas houd ik niet van tekenen/creatieve dingen, puzzelen enz, dus kom ik vaak uit op tv kijken. Ook lees ik dagelijks op mijn e-reader, maar meestal alleen voor het slapen gaan.

Nu leerde mijn vriend mij vandaag Japanse puzzels uit een Denksport boekje. Het was wel gelijk niveau 3, want hij had het puzzelboek voor zichzelf gekocht. En tot mijn verbazing vind ik het erg leuk om te doen. Ik kan het ook kort combineren met het zelf spelen van ons dochtertje, waardoor ik die tijd ook anders gebruik dan door naar haar te kijken. Ook zit ik nu lekker buiten met mijn puzzelboek ’s middags ipv achter de tv. Het zou fijn zijn, als ik het structureel leuk blijf vinden en het geen tijdelijke bevlieging is.

4 gedachten over “Nieuwe hobby?

 1. Carolien schreef:

  Hoi Simone, ik weet een nieuwe hobby voor je: lanterfanten. Gewoon lekker in het zonnetje beetje staren , helemaal niks. Lieve groetjes van je oude mindfulness maatje 😘

  • Simone schreef:

   Haha Carolien,
   Ik ben al een stuk beter geworden in niets doen,maar dat lukt mij maar eventjes. Ondertussen stuur ik jou dit berichtje terwijl ik buiten in het zonnetje zit. Liefs

 2. Ingrid schreef:

  Ja super leuk zijn die he!
  Als je ze ook op tablet/foon wilt spelen, zoek dan eens op nonogram katana. Die app is echt heel uitgebreid!

  • Simone schreef:

   Hi Ingrid,
   Dank je wel voor de tip. Ik ga hem op mijn telefoon zetten. Als ons dochtertje in de buurt is, houd ik het maar bij een boekje, anders wil ze ook meekijken en komt er niets van puzzelen terecht. Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *