Vakantie Kreta geannuleerd

Gisteren ontvingen we eindelijk het ‘goede nieuws, dat onze vakantie naar Kreta door Eliza was Here geannuleerd was. We zouden op 31 mei vertrekken en het duurde erg lang voordat het definitief geannuleerd werd. We dachten en hoopten dat het geannuleerd werd, want we zagen een buitenlandse vakantie niet zitten met alle corona-maatregelen.

We hadden uitstel gekregen voor het betalen van de tweede termijn en ontvingen een voucher voor onze aanbetaling. Als we die niet willen besteden, kunnen we na zes maanden een verzoek tot uitbetaling doen. Zolang er met mondkapjes gevlogen moet worden, gaan wij niet vliegen. Daar snapt ons dochtertje niets van en we vinden het besmettingsrisico te groot.

Ook de reis naar Zuid-Afrika in september 2021 gaan we niet doen. Ik had de hele route en verblijven al uitgestippeld, maar zo lang er Corona heerst is dit geen optie. Alle plannen on hold en vakanties in Nederland houden. Twee weken zomervakantie hadden we al geboekt en we gaan nog iets zoeken ter vervanging van Kreta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *