Moederdag 2020

Wij hadden onze moederdagbezoekjes over de hele week verdeeld. Dinsdagmiddag hadden we mijn schoonmoeder verrast met een nieuwe parasol en avondeten meegenomen om gezellig en met weinig inspanning kip en frites te kunnen eten. Vrijdag haalden we ons dochtertje op uit de opvang en gingen we bij mijn ouders de nieuwe bbq inwijden, die ze kregen voor moeder- en vaderdag. Zo maakten we er gezellige avonden van en hadden we voor moederdag zelf geen afspraken staan. Nou ja geen? We moesten echt gaan schoonmaken op de eerste verdieping, want na het oliën van de vloer vorige week, was beneden alles mooi, maar waren we niet aan boven toegekomen. Op zulke dagen missen we onze schoonmaakster wel, maar gelukkig kan mijn vriend goed schoonmaken (beter dan ik).

Gelijk na het wakker worden kreeg ik mijn kussen en cadeaus. Een hoesje voor mijn telefoon en een nieuw oplaadsnoer. Ook kreeg ik jeu de boules voor kids om tijdens de vakanties mee te nemen. Erg verwend.

Ik haalde samen met ons dochtertje mijn schoonmoeder op. Op de terugweg stopten we bij een tuinder om pioenrozen te kopen en walibi’s te kijken. Thuis lieten we haar de trampoline zien en dichtte ze gelijk de kleine gaatjes in het opvangnet met naald en draad. Door mijn gestoorde fijne motoriek, kost dit mij heel veel moeite. De rest van de dag genoten we van het zonnetje en ondertussen werden er nog wat kleine klusjes gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *