Veel plassen

Mijn blaas was al een paar dagen onrustig. Donderdagnacht was ik er drie keer uit geweest om te plassen, maar de rest van de dag had ik weinig klachten. Ik besloot mijn urine niet weg te brengen, maar vrijdag aan het eind van de middag speelden de klachten weer op. Wat baalde ik dat ik mijn urine niet door de huisarts had laten testen. Zaterdagavond vond ik het erg irritant worden en benaderde ik de huisartsenpost via de chat. De arts adviseerde mij om direct mijn urine te brengen, dus ik stapte in de auto.

Bij het aanmelden bij de assistente kreeg ik eerst een mondkapje. Vervolgens mocht ik naar binnen. Na het inleveren van mijn urine, moest ik plaats nemen in de wachtkamer. Wat zag ik veel mensen die tijdens het wachten hun mondkapje weer afzetten, onbegrijpelijk. Na 20 minuten wachten, meldde ik mij weer bij de assistente om te vragen hoe lang het nog ging duren. Mijn urine was getest en er moest nog overlegd worden. Er bleek geen ontsteking in te zitten, dus waarschijnlijk speelde mijn overactieve blaas weer op. Fijn om te weten dat er geen ontsteking is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *