Vier spooknachten op rij

Ons dochtertje heeft een onrustige periode achter de rug. Dinsdag was ze om 5 uur wakker en heeft ze niet meer geslapen. Woensdag lag ze vanaf 4 uur bij mij in bed en zijn we toch nog eventjes in slaap gevallen. Donderdag was ze ook weer om 5 uur wakker, maar vonden wij dat ze in haar eigen bed moest blijven. Ze heeft niet meer geslapen en wij ook niet, doordat ze steeds riep. Vrijdagnacht werd ze om 0.45 uur wakker. Ik kon echt niet meer helpen, dus ik heb een oordop in gedaan en ben verder gaan slapen. Mijn vriend is ruim anderhalf uur met haar in de weer geweest, voordat ze weer fijn ging slapen in haar eigen bed.

Waar deze onrust nu vandaan komt, weten we niet, maar gesloopt door de verstoorde nachten zijn we wel. Ons dochtertje houdt zichzelf dan ook een tijd wakker, want pas na anderhalf à
twee uur valt ze weer in slaap. Gelukkig kon ik elke middag gewoon naar bed toe, waardoor ik de dagen goed door kwam.

2 gedachten over “Vier spooknachten op rij

 1. Ingrid schreef:

  He bah wat vervelend meissie! Slaapt ze ondertussen alweer wat beter?
  En logisch hoor dat je te moe was en met oordop bent gaan slapen. Hoef je je niet schuldig over te voelen.

  • Simone schreef:

   Hi Ingrid,

   Helaas slaapt ons dochtertje nog steeds niet beter en zijn mijn reserves uitgeput. We hebben al veel verschillende dingen geprobeerd, maar het maakt niets uit. Gelukkig neemt mijn vriend vaak hele nachten voor zijn rekening, maar ik hoor ze vaak wel.

   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *