Verjaardag partner

Mijn vriend wordt zondag 42 jaar. We wilden dit niet zomaar voorbij laten gaan en verspreidden het bezoek van onze gezinnen over twee weekenden, zodat we ons houden aan de Corona maatregelen. We begonnen op donderdag met een gezellige dag met mijn schoonmoeder. We haalden haar op in Leidschendam en gingen naar de Intratuin in Zoetermeer. Wat was dat genieten. Vooral omdat ons dochtertje gek is op treinen en lichtjes. Ook draagt de huidige Corona-indeling met ruime paden in de tuincentra bij aan de rolstoelvriendelijkheid. Van mij mag de indeling altijd zo blijven.

Natuurlijk kochten we nog wat dingen. Een Amaryllusbol met een sok eromheen van Rudolf het rendier, een hangpot voor een stekje, Kerstster, buitenmat, mini Kerst-discolicht en Kerstmuts voor ons dochtertje. Thuis kreeg alles een mooie plek.

Na de lunch was het tijd voor de cadeaus. Ons dochtertje had een mooie tekening geknutseld en gaf onze hobbyman(d) vol cadeautjes waarbij ze natuurlijk wilde helpen met uitpakken. Ook mijn schoonmoeder had flink uitgepakt met vijf cadeaus. Hierna was het tijd voor mijn dutje. Extra lang om goed bij te komen van de drukke ochtend. ’s Middags lekkere taartjes gegeten en na het avondeten bracht ik mijn schoonmoeder weer terug naar Leidschendam.

Op zaterdag kwamen vrienden met hun zoontje van 4 en op zondag mijn broertje met zijn gezin. Wat een gezellige middagen waren het. Een Corona-verjaardag heeft ook voordelen vind ik: rustig waardoor je veel tijd hebt om te kletsen en minder vermoeiend. Volgend weekend de rest van het bezoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *