Tweede lockdown

Na afloop van een heerlijke Shiatsu massage, las ik het appje van mijn vriend waarin de aankondiging van de tweede lockdown werd vermeld. We waren hier allebei door verrast. We hadden wel gezien dat het aantal besmettingen steeg, maar ik had eerst weer de stap verwacht waarin de musea, pretparken en zwembaden gesloten zouden worden. Ik bleef de hele dag onrustig en dit gevoel bleef eigenlijk tot we de volgende dag de bevestiging kregen, dat ons dochtertje welkom was op de noodopvang. Dit was een opluchting, want ik heb mijn eigen tijd en rust echt nodig doordeweeks.

2 gedachten over “Tweede lockdown

  • Simone schreef:

   Hi Ingrid,
   Dat ons dochtertje naar de opvang mag is echt mijn redding. Zo kan ik overdag een beetje bijkomen. Ik bel regelmatig naar de opvang dat we later komen dan de verplichte 9 uur, omdat ons dochtertje nog ligt te slapen. Vaak ben ik zelf dan ook pas laat wakker. Zo haal ik toch aardig wat uren slaap.

   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *